Let’s face it! voorlopig uitgesteld

Let's Face It

Helaas kan ons foto-project Let’s face it! voorlopig niet doorgaan. Ook de nieuwe datum van 19-21 februari is door corona niet haalbaar. Ontzettend jammer natuurlijk, omdat we niet kunnen wachten van alle deelnemers prachtige portretten te maken.

Wanneer we de buitenmuren van het museum wel vol gaan hangen met honderden gezichten? Dat is nu heel lastig te plannen en daarom stellen we het project tot nader order uit. Zodra de seinen op groen gaan, melden we dat natuurlijk direct. Want we staan nog altijd te poppelen om dit statement van verbondenheid te maken met jou.
Wij geloven namelijk echt dat de wereld mooier wordt van dit soort positieve energie. Daarom blijven we creatieve manieren zoeken om de aandacht te vestigen op de schoonheid en waarde van ieder mens.

Mocht jij je in oktober hebben opgegeven en wil je graag je donatie terug? Stuur dan een mail naar: info@museumofhumanity.nl