Bestel de Museum of Humanity 2021 kalender

Kalender

Zoek jij voor Kerst een mooi cadeau? Ben je op zoek naar een uniek, betekenisvol en duurzaam sinterklaascadeau? Dan is onze bureaukalender een echte aanrader. Ga in 2021 met Museum of Humanity mee op reis, terwijl je misschien wel noodgedwongen thuisblijft. Laat je elke maand inspireren door kleurrijke portretten, citaten en uitdagingen. Elke maand staat een ander land waar Museum of Humanity is geweest op de kaart.

De kalender kost 10 euro, ex. verzendkosten. Wil jij er meer om te versturen naar relaties, vrienden of familie? Bestel dan via info@museumofhumanity.nl. Bestel vóór 24 november en de kalender is op tijd om in de zak van Sinterklaas mee te kunnen.

Oplage 20 exemplaren - € 7,95 per stuk incl. btw
Oplage 100 - € 7,25 per stuk incl. btw
Oplage 250 - € 6,25 per stuk incl. btw

Gedrukt of FSC-papier

Alle opbrengsten van de kalender gaan naar stichting Museum of Humanity en dragen bij aan onze missie om ogen te openen voor de schoonheid en waarde van ieder mens. Als iedereen zo naar elkaar gaat kijken, veranderen we samen de wereld.

Bestel direct!