Help mee

Stichting Museum of Humanity is afhankelijk van donaties, giften en subsidies.
Om de schoonheid en waardigheid van de mens aan een zo groot mogelijk publiek te kunnen tonen is elke financiële bijdragen welkom.
Help je mee?

Doneer

NL 78 RABO 0328 7203 99
t.n.v. Stichting Museum of Humanity

Stichting Museum of Humanity is een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat betekent dat jouw donatie belasting aftrekbaar is.

Meer info over ANBI:
https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/bijzondere_regelingen/goede_doelen/algemeen_nut_beogende_instellingen/

Vacatures

We zoeken mensen met affiniteit met dit project. Het gaat vooralsnog om vrijwilligersfuncties. Interesse? Neem contact op met Ruben Timman via info@nowords.nl.

Voor de daadwerkelijke start van het museum zijn we allereerst op zoek naar:

  • Mensen die het leuk vinden om als gastheer/gastvrouw mensen te ontvangen in het museum.
  • In het museum komt een koffiehoek. We zoeken vrijwilligers die onze bezoekers hartelijk en gastvrij willen ontvangen, en een kopje koffie of thee voor ze willen inschenken.
  • We zoeken vrijwilligers die tussen de bedrijven door allerlei (kleine) klusjes willen uitvoeren: technische en praktische hand-en-spandiensten bijvoorbeeld, maar ook lichte schoonmaak- of administratieve klusjes.
  • Mensen die de taak van bedrijfshulpverlener op zich willen en kunnen nemen tijdens de openingstijden van het museum zijn van harte welkom!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van dit project meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
Kun je mogelijk een bijdrage leveren aan dit project of heb je een vraag, stuur een mail naar: humanity@nowords.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief