Kun jij toveren met Photoshop en Indesign?

Om die missie in prachtige vormgeving en campagnes te verpakken, zoeken wij per direct een stagiair vormgeving & creatieve campagnes. De periode, lengte en het aantal uren van je stage bepalen we in gezamenlijk overleg. Je hoeft niet fulltime beschikbaar te zijn.
Read more...

Speciaal voor ondernemers & ambassadeurs: netwerkborrel

Denk, droom en doe mee op vrijdagmiddag 1 oktober! We willen ons positieve ‘virus’ verder verspreiden en nodigen ondernemers en/of mensen met goede ideeën heel graag uit. We gaan borrelen, brainstormen en je bijpraten over de mooie kansen die er liggen voor Museum of Humanity.
Read more...

Muren vol verbondenheid

Wat veel mooie mensen, wat een goede sfeer en wat veel portretten! We zijn echt overweldigd door alles wat er is gebeurd tijdens de ‘inpakactie’ van Museum of Humanity. "“Dit was Museum of Humanity zoals het moet zijn."
Read more...

Nog heel even geduld...

Nu eindelijk de musea weer open mogen, sta jij misschien ook te trappelen om weer langs te komen. Omdat we in het weekend van 25 tot en met 27 juni een feestelijke heropening organiseren, vragen we je nog heel even geduld.
Read more...

Kom jij naar Let's Face It!?

Museum of Humanity in Zaandam krijgt in het weekend van 25 tot en met 27 juni een opvallende metamorfose. Tijdens de actie Let’s Face It! verschijnen er honderden portretten van deelnemers op de buitengevel van het gebouw. Het eindresultaat zal enorm in het oog springen en vormt een eerbetoon aan de mensheid.
Read more...

Crowdfundactie geslaagd

Wat ontzettend gaaf dat we met elkaar de diefstal van onze aanhanger hebben omgezet in deze prachtige en geslaagde crowdfundactie op Voor de Kunst. Door jouw steun kunnen we de reizende expositie van het museum vervangen en begin juli als eerste laten schitteren in het Duitse Ahlen.
Read more...

Buiten-expo Ahlen verplaatst naar 3 juli

De buitenexpositie in de Duitse Ahlen is verplaatst naar begin juli door de coronaregels bij onze oosterburen. Rondom de expositie vindt ook een rijk cultureel programma plaats met muziek, theater en workshops. Door deze stad loopt een spoorlijn. Aan de ene kant van het spoor wonen de rijker inwoners van de stad en aan de andere kant de mensen met veel minder kansen. Tussen beide bevolkingsgroepen is weinig contact. Met dat verhaal klopte welzijnsorganisatie Innosozial bij ons aan. Ze vroegen ons om via portretten verbinding te leggen tussen de bewoners van beide delen van de stad.
Read more...

Gerben: 'Het leven stelde niet veel voor'

“Precies de helft van mijn leven, zo lang heb ik nu een nierziekte. Op mijn 21e kreeg ik mijn eerste donornier, maar helaas heb ik daar niet heel lang plezier van kunnen hebben. Daarna heb ik veel zware jaren achter de rug gehad. Het is bijna niet uit te leggen wat je dan doormaakt. Het leven stelde niet veel voor." Dat vertelde Gerben ons tijdens een Humanity-fotoshoot. Maar Gerben is een vechter, ontdekten we.
Read more...

Onze aanhanger met 35 ‘meesterwerken’ gestolen

Afgelopen weekend is de aanhanger van het Museum of Humanity op het Hembrugterrein in Zaandam gestolen. In de grote kar zat de buitenexpositie die op 29 mei in Ahlen, Duitsland geopend wordt. Helaas liet de verzekeraar weten dat de schade niet gedekt is, een financiële strop van zo’n € 15.000 om de 35 ‘meesterwerken’ en de aanhanger te vervangen.
Read more...