null

Word partner van Museum of Humanity

Ook ondernemers en bedrijven willen raken betrokken bij onze missie. Juist omdat thema’s als menswaardigheid, inclusiviteit en kansengelijkheid zo relevant zijn op de werkvloer. Kies uit onze mogelijkheden of nodig ons uit voor een kop koffie om samen plannen te maken. Kom maar op!

• Bezoek Museum of Humanity

Ontmoet – met jouw personeel of relaties – de mensheid op een unieke manier in Museum of Humanity in Zaandam. Een rauwe locatie omgeven door portretten van mensen die je hart raken. Dwaal rond, sta stil en droom mee met fotograaf Ruben Timman.

We bieden de volgende programmaonderdelen aan:

• Fotoshoot in de Humanity-stijl voor uw personeel - een verbindende activiteit en foto's geschikt voor eigen pr

Aanvraag fotoshoot


• Humanity-fotoworkshop - ga met een team aan de slag met de camera, leer kijken als een fotograaf en kom in verbinding met elkaar

Aanvraag fotoworkshop


• Maak met je team 'Een reis om de wereld in één dag', een interactief programma gericht op ‘elkaar zien', goed eten en verrassende opdrachten

Meer info teamdag


• Huur het museum - voor een meeting, presentatie of een geheel verzorgd diner bij kaarslicht

Aanvraag huren


• Nodig Ruben Timman uit als motivational speaker

Aanvraag spreekbeurt

Prijzen & beschikbaarheid op aanvraag!


Stichting Museum of Humanity is afhankelijk van donaties en subsidies. Wij zoeken partners die met een vaste bijdrage ons werk mede mogelijk maken. Help je mee?

Kamer van Koophandel-nummer: 70990352
Bankrekening: NL 78 RABO 0328 7203 99 t.n.v. Stichting Museum of Humanity
RSIN/Fiscaal nummer: NL858537266B01

Culturele ANBI

Wij zijn een culturele ANBI, dat betekent dat jouw gift belastingaftrekbaar. Als particulier mag je het bedrag met 1,25 vermenigvuldigen op je aangifte; bedrijven soms zelfs 1,5 keer. Lees hier meer:

Info ANBI

Onze partners: