Museum gesloten op zaterdag 17 en zondag 18 oktober

Live Human Conditions

Vanwege de voorstellingen 'LIVE / HUMAN CONDITIONS' van Dance Connects Company is het museum of Humanity op zaterdag 17 en zondag 18 oktober gesloten. Tickets voor de dansvoorstelling zijn te kopen via de ticketshop van Dance Connects Company.

In een gevangen wereld, die een kakofonie is geworden van meningen, ideeën, opvattingen, routines, die in toenemende mate vast lijkt te zitten in binaire posities, biedt Dance Connects Company met LIVE ruimte voor stilte en observaties van processen.

URBAN / ENVIRONMENT We nodigen je uit om deel te nemen aan een performance waarin hedendaagse waarnemingen van binnenuit ervaren worden. De paradox van leven in een stedelijke omgeving staat als thematiek centraal en werpt nieuw licht op sociale verhoudingen en menselijk gedrag.

LIVE is een ruimte om nuances, details, gedeelde emoties en divergenties te onderzoeken. Een open ruimte. Een andere omgang met de wereld om ons heen. We tonen de kracht van ons brein, onze motor van het leven, de kracht van onze creativiteit, zonder beperkingen, en nodigen de kijker uit om van dichtbij deelgenoot te worden van dit proces.

IMPROVISATIE / IMPULSEN Je volgt een diverse groep performers in hun op zintuigen gerichte improvisatie en ontdekt de visie op tegenstrijdige impulsen, behoeften en waarden van de mens. In de choreografie worden net als in de paradoxen van het thema, beperkingen opgelegd, vaste routines worden gevolgd. De dansers zoeken naar vrijheid binnen de kaders. Er is ruimte voor de kracht van het kleine, de kracht van delicaatheid, de kracht van ieder lichaam.

BEWEGING / STANDPUNT Dance Connects Company biedt een ervaring van dans die recht doet aan de essentie ervan en laat zien dat die essentie niets te maken heeft met leeftijd, ervaring of achtergrond. LIVE is een publieke belevenis van pure bewegingsprocessen van een zeer diverse groep mensen, waarin er ruimte en bewegingsvrijheid is voor de kijker om een eigen verhaal te creëren en standpunten te onderzoeken.